Home | Nieuws | Libero Stijn Dejonckheere neemt afscheid van Knack Volley

Libero Stijn Dejonckheere neemt afscheid van Knack Volley

12/02/2019

Wat al een tijdje in de lucht hing werd maandag, één dag na de bekerfinale, bevestigd door Stijn Dejonckheere : “Ik ben bezig aan mijn laatste maanden als speler bij Knack Volley. Mijn huidig driejarig contract bij Roeselare loopt deze zomer af.

Na zeven jaar in het blauw-witte shirt waarin ik ondertussen vijf bekers en vijfmaal de landstitel won, wil ik me focussen op andere uitdagingen in mijn leven. Het spookte al sinds vorig seizoen door mijn hoofd en na zoveel maanden heb ik de knoop doorgehakt. Volgend seizoen staat voor het eerst in 25 jaar volleybal niet meer op nummer 1 in mijn leven. Dus volgend jaar ben ik profvolleyballer af.”

 

“Voor de vijfde maal de beker binnenhalen stond bovenaan mijn verlanglijstje. Dat dit zondag gebeurde op dezelfde dag dat mijn echtgenote Celine met Hermes Oostende ook de beker pakte, maakte voor mij het plaatje compleet. Ik mocht er tijdens de wedstrijd wel niet teveel aan denken dat ik bezig was aan mijn laatste bekerfinale. Mocht er, na ook al de Supercup binnengehaald te hebben, ook nog een zesde landstitel bijkomen dan zou dit het summum worden. Ik zal me, samen met het hele team, de komende maanden ten volle blijven inzetten hiervoor.”

 

“Is dit het einde van mij bij Knack Volley? Neen, mijn hart zal steeds bij Roeselare liggen. Ik kan in de toekomst zeker nog iets betekenen voor de club en de komende maanden zullen we samen verder nadenken over wat dit specifiek zou kunnen zijn.”

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.