Home | Nieuws | Loting Beker van België 2019

Loting Beker van België 2019

08/10/2018

Maandagavond vond de loting van de Beker van België plaats in het EuroVolley Center in Vilvoorde. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen kennen we nu het verloop van de rest van deze competitie met als hoogtepunt natuurlijk de Cup Finals in het Antwerps Sportpaleis op zondag 10 februari 2019.

Bij de mannen kunnen Greenyard Maaseik en Knack Roeselare elkaar niet ontlopen tot in de finale. Als zij hun favorietenrol waarmaken, treffen ze elkaar reeds in de halve finale. Dat betekent dat er een plaatsje vrijkomt in het Sportpaleis voor een ander team. In de andere tabelhelft zijn de reekshoofden Par-Ky Menen en Lindemans Aalst. In principe zouden zij tegen elkaar moeten strijden om de Cup Finals te mogen spelen. Zij kunnen echter nog stevige tegenstand verwachten van andere ligaclubs zoals VBC Waremme, Axis Guibertin en Caruur Gent. 

Op papier heeft Knack Roeselare het gemakkelijkste programma tot ze Greenyard Maaseik kunnen treffen in de halve finale. Zij kunnen met Syneton Duvel Puurs en B&WC Lendelede of Hellvoc Hemiksem enkel ploegen treffen die in een reeks lager actief zijn. Greenyard Maaseik moet het dadelijk opnemen tegen Amigos Zoersel en vecht dan voor een plaats in de halve finale tegen VH Leuven of Mendo Booischot.

Het belooft alweer een spannende aanloop te worden naar het Sportpaleis.

 

 

bron: website TopVolley Belgium

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.