Home | Nieuws | Lou Kindt nieuwe receptie-aanvaller bij Knack Volley

Lou Kindt nieuwe receptie-aanvaller bij Knack Volley

26/05/2017

Met Lou Kindt (2m02) haalt Knack Volley één van de grootste beloftes, niet enkel letterlijk, van zijn generatie binnen. Beide partijen ondertekenden een overeenkomst voor twee jaar. Lou Kindt (°25 mei 1997), donderdag pas twintig geworden, stamt uit een volleybalfamilie uit het Oost-Vlaamse Gavere.

Lou speelde achtereenvolgens bij VC Gavere, Nazareth, de Volleybalschool in Vilvoorde, Asse-Lennik en het voorbije seizoen bij Lindemans Aalst. Samen met leeftijdsgenoten Arno Van de Velde en Thomas Konings werd hij steevast opgeroepen voor de nationale selecties en momenteel maakt hij deel uit van de Young Red Dragons, zeg maar de nationale juniores (U21). In zijn periode op de Volleybalschool in Vilvoorde kreeg hij o.a. volleyballes van assistent-trainer Steven Vanmedegael. Lou Kindt werd dit seizoen tweede in de verkiezing Rookie van het Jaar na Simon Peeters (Topvolley Callant Antwerpen) en voor Thomas Pardon (Volley Haasrode Leuven). De aanwerving van de student kinesitherapie kadert verder in de visie van de club die blijft inzetten op het opleiden van jong Belgisch talent binnen Knack Volley Roeselare.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.