Home | Nieuws | Man at work

Man at work

15/02/2018

Ondertussen is het beeld hierboven al heel vertrouwd voor degene die dit seizoen de Champions League-matchen van Knack Volley volgen. Iedere maal wanneer een ploeg een video-challenge aanvraagt komt Gerdy Geleyn in beeld. Vrijwilliger Gerdy is al geruime tijd een bezige bij binnen Knack Volley Roeselare.

De technische knobbel en zoveel meer bij het webteam, lid van het Management Team, vader van een beloftevolle jeugdspeler met een klinkende volleybalnaam en sinds dit seizoen ‘onze’ officiële video-challenger. Iets waar Gerdy véél vrije tijd én verlofdagen ‘pro deo’ aan besteedt. Waarvoor dank Gerdy vanuit Knack Volley Roeselare!

 

Wat de video-challenges tijdens de wedstrijd betreft legden we ons oor even te luisteren bij de technische staf van Knack Volley en hoorden we uit de mond van assistent-coach Steven Vanmedegael het volgende : “In de wedstrijd van dinsdagavond tegen Cucine Lube Civitanova hebben beide teams heel wat acties 'ge-challenge-d' en uiteindelijk gewonnen.

 

Na het opnieuw bekijken van de wedstrijd vinden we zelfs dat we er uiteindelijk nog te weinig hebben aangevraagd.

 

Waar wil ik naartoe?

 

We hebben het video-challenge systeem ter beschikking in de Volley Liga. Hoe kan het dan dat we nog steeds wedstrijden zoals de Bekerfinale en binnenkort de play-off-wedstrijden, hopelijk gevolgd door de play-off-finales, moeten spelen zonder dit systeem?

 

De Belgische Volleybal Federatie die als enige input geeft dat ze het niet willen doorvoeren omdat ze dan het reglement moeten aanpassen, lijkt ons toch wat magertjes.

De reglementen zijn ter beschikking en kunnen dus onmiddellijk worden toegepast.

 

Kan er hierover niet dringend overleg plaatsvinden zodat de video-challenge wekelijks wordt gebruikt? Net als in landen als Italië, Polen of Rusland waar dit nu wel reeds het geval is.”

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.