Home | Nieuws | Mascotte Gust blikvanger op Dwars Over de Mandel

Mascotte Gust blikvanger op Dwars Over de Mandel

13/05/2017

Heel wat volk met bijna 3000 lopers op de twaalfde editie van Dwars Over de Mandel, georganiseerd vanuit het Klein Seminarie in Roeselare. Maar één iemand sprong eruit bij de 3.5 kilometerloop: onze Knack Volley-mascotte Gust!

Vraag is echter… wie zat er deze maal in het Gust-pak? Was het één van onze team-managers die met Gust een gelijknamige hond bij hem thuis heeft rondlopen? Of was onze Knack Volley-voorzitter himself die in het verleden zijn hand er niet voor omdraaide om een heuse marathon af te malen? Of was het onze kwieke Knack Volley-libero die nooit om een publicitaire stunt verlegen zit en waarvan we dan achteraf een nieuw filmpje mogen verwachten? Sorry, driemaal verkeerd. Maar goeie waarnemers met een scherp fotografisch oog ontdekken misschien wel een tweeletterige naam op het wedstrijdnummer van Gust en komen op die manier uit bij de juiste persoon. Ondertussen, veel respect Gust voor deze schitterende prestatie!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.