Home | Nieuws | Match van het jaar in Haasrode Leuven

Match van het jaar in Haasrode Leuven

03/03/2018

Vergeet even de Pala Evangelisti in Perugia, het Eurosuole Forum in Civitanova of de Burhan Felek Voleybol Salonu in Istanbul. Vanavond trekt Knack Volley naar het Sportcomplex in Haasrode, de ‘schoenendoos’ volgens coach Emile Rousseaux, voor zijn tweede wedstrijd in Poule B van de EuroMillions Volley League – Play-Offs.

Daar wacht hen een wedstrijd op het scherp van de snee. Voor de Leuvenaars wordt dit de “match van de waarheid” willen zij een kans blijven maken op een plaats in de halve finale van de play-offs. De Leuvenaars zijn er klaar voor. Sinds de jaarwisseling heeft Haasrode Leuven geen wedstrijd meer verloren.

 

Met Kris Eyckmans beschikken ze over een coach die een ploeg tactisch, fysiek en mentaal perfect kan voorbereiden op een toptreffen. Met receptie-hoek Simon Peeters, opposite Wim Tormans en setter Iwan Verhelst, om maar deze drie te noemen, beschikt VHL Haasrode Leuven over de ervaring en het talent om het iedere ploeg in het Sportcomplex moeilijk te maken.

 

Bij Knack Volley zal de aandacht niet mogen verslappen indien men zonder zorgen naar de halve finale van de play-offs wil toeleven. De bekerwinnaar nam woensdag met een 3-1 overwinning tegen Fenerbahce Sk Istanbul afscheid van een mooie Champions League campagne.

 

De vraag blijft of die match wat in de kleren is blijven hangen. In het verleden won Haasrode Leuven nog nooit van Roeselare maar alle wedstrijden tussen de twee ploegen stonden steeds bol van de spanning. Knack Volley kan opnieuw een beroep doen op al zijn spelers, met inbegrip van Piotr Orczyk.

 

eejo

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.