Home | Nieuws | Matthijs Verhanneman Speler van het Jaar

Matthijs Verhanneman Speler van het Jaar

04/05/2019

Ten huize Matthijs Verhanneman blijft het prijzen regenen de laatste dagen. Vrijdagavond werd Matthijs op het Gala van Topvolley Belgium oververdiend tot Speler van het Jaar verkozen. Vorige week werd hij ook al tot Speler van het Jaar verkozen door de eigen supporters van Knack Volley. En vorige zaterdag werd echtgenote Yana De Leeuw Landskampioen met haar team, Asterix Avo Beveren.

Voor Matthijs een terechte bekroning, niet alleen voor dit seizoen maar voor ondertussen elf jaar topvolleybal bij Knack Volley én in de Belgische competitie. Ook de voorbije jaren zat Matthijs enkele malen binnen de top vijf en zelfs top drie maar nu heeft hij eindelijk deze trofee beet.

Proficiat Matthijs met de titel van Speler van het Jaar.

 

In de categorie Coach van het Jaar ging de trofee NIET naar de ENIGE coach die met zijn team in ALLE vier de finales die er in België te spelen zijn stond/staat. En die zowel de Beker van België als de Supercup won. Bij Knack Volley is men vanzelfsprekend heel verwonderd hierover. Maar we blijven sportief en wensen Joel Banks natuurlijk proficiat met zijn tweede trofee als Coach van het Jaar. Tenslotte heeft hij niet zichzelf tot Coach van het Jaar verkozen.

 

Daarnaast blijft men het ook onlogisch vinden dat dit gala doorgaat halfweg de finales van de play-offs op een ogenblik dat twee teams in een nek-aan-nek race verwikkeld zitten op zoek naar die felbegeerde kampioenstitel. Veel tijd voor vermaak is er voor de spelers en hun coaches op dit ogenblik dus niet.

 

Knack Roeselare behaalde met Brett Walsh als Best Setter en Pieter Coolman als Best Blocker nog twee Liga prijzen binnen. Ook onze nieuwe libero, Dennis Deroey, schitterde als Best Libero. En dat zowel Jolan Cox als Best Opposite als Jelte Maan als Best Wing-Spiker werden verkozen stond buiten discussie.

 

Eens Knack-speler, altijd Knack-speler”. En dus willen we ook Tomas Rousseaux proficiat wensen met zijn verkiezing tot Best Red Dragon van het seizoen 2018- 2019. Proficiat Tomas met je knappe seizoen bij GKS Katowice in Polen en straks opnieuw als Red Dragon.

 

 

VOLLEYPROMS

Speler van jaar: Matthijs Verhanneman – Knack Roeselare

Speelster van het jaar: Nina Coolman – Hermes Oostende

 

Rookie van het jaar (heren): Seppe Van Hoyweghen – Lindemans Aalst

Rookie van het jaar (dames): Manon Stragier – VDK Gent

 

Coach van het jaar (heren): Joel Banks – Greenyard Maaseik

Coach van het jaar (dames): Frederik De Veylder – Hermes Oostende

 

Red Dragon van het jaar: Tomas Rousseau – GKS Katowice

Yellow Tiger van het jaar: Britt Herbots – Busto Arsizio

 

Referee van het jaar: Marie-Catherine Boulanger

 

LIGA PRIJZEN HEREN

Best setter: Brett Walsh – Knack Roeselare

Best libero: Dennis Deroey – Lindemans Aalst

Best middle-blocker: Pieter Coolman – Knack Roeselare

Best opposite: Jolan Cox – Greenyard Maaseik

Best wing-spiker: Jelte Maan – Greenyard Maaseik

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.