Home | Nieuws | Met dank aan de Knack Volley Academy

Met dank aan de Knack Volley Academy

24/10/2016

De voorbereiding op het nieuwe seizoen was voor het trainersduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael niet steeds even eenvoudig.

Vooral door de onbeschikbaarheid van spelverdeler Angel Trinidad de Haro en van de internationals Hendrik Tuerlinckx, Stijn D’Hulst, Pieter Coolman en reken daar ook maar Miquel Angel Fornes bij, was het steeds naar oplossingen zoeken op de dagelijkse trainingen en voor de geplande oefenwedstrijden. Gelukkig kwam er hulp vanuit de eigen Knack Volley Academy. Als dank hiervoor verstuurde Emile Rousseaux volgend bericht:

 

“Ik zou graag verschillende mensen willen bedanken die er mee voor gezorgd hebben dat we de hulp kregen van drie spelers uit de Knack Volley Academie: Joachim Debusschere, Jonas Vanthournoudt en Stijn Krock. Dankzij hun inbreng heeft Knack Volley verschillende oefenmatchen kunnen spelen tegen ploegen uit de Liga B (Lendelede, Marke-Webis) en uit 1ste Nationale (Ruiselede, Torhout) tijdens de afwezigheid van mijn internationals. Dit liet ook mijn andere spelers toe zich zo goed mogelijk voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Ik stelde de inzet, de beleefdheid en het respect van deze jeugdspelers uit de Knack Volley Academy ten zeerste op prijs. Hun opleidingsweg is nog lang... maar de eerste stappen werden al gezet. Mijn dank gaat ook naar hun ouders en trainers voor hun werk en inzet en hun positieve ingesteldheid om ons te helpen. Dit was een echt voorbeeld van ‘One Team, One Family’ !

 

Gemeende groeten, Emile Rousseaux.”

 

Eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.