Home | Nieuws | Met eerste plaats als inzet

Met eerste plaats als inzet

20/01/2018

We willen er geen doekjes omwinden, de wedstrijd tussen Knack Volley en Noliko Maaseik op zaterdagavond in de Steengoed Arena zal wellicht bepalend zijn voor de eindrangschikking na de reguliere competitie. Dit toch indien beide teams geen punten meer laten liggen onderweg na vanavond. Hierbij ziet het programma van Maaseik er iets zwaarder uit met na vanavond nog ontmoetingen tegen Axis Guibertin (uit), Lindemans Aalst (thuis) en Van Pelt Zoersel (uit). Knack Volley ontvangt op Schiervelde nog Parky-Menen, helemaal niet te onderschatten, en VDK Gent.

 

Maar we willen niet vooruit lopen op de feiten. Zaterdagavond trekt Knack Volley voor de eerste maal dit seizoen naar de Maaskant. Steeds een lastige verplaatsing. En dit niet enkel omwille van het aantal kilometers. De eerste twee confrontaties tussen de twee teams die ondertussen al ruim twintig jaar het Belgisch volleyballandschap blauw en rood kleuren verliepen in het voordeel van de Maaslanders.

 

Een onverwachte 0-3 overwinning op Schiervelde en een nipte 3-2 nederlaag in de halve finale van de eerste League Trophy. Moet Knack Volley nu panikeren en zich gedwee neerleggen bij het meesterschap van Maaseik? Dit ligt helemaal niet in het karakter van zijn spelersgroep én zijn staff. Wordt de wedstrijd van vanavond al dadelijk cruciaal voor het verdere verloop van de competitie en vooral voor de nakende bekerfinale? We betwijfelen het sterk maar vinden ook dat de tijd van verstoppertje spelen nu wel voorbij is.

 

Winst of verlies laat steeds positieve of negatieve sporen na en die kunnen heel belangrijk worden in aanloop van de komende bekerfinale op zondag 18 februari in het Antwerps Sportpaleis.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.