Home | Nieuws | Met welk tactisch plan deze maal?

Met welk tactisch plan deze maal?

18/02/2017

Welk tactisch plan heeft het trainersduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael deze maal uitgekiend? Welke spelers starten zaterdagavond naast libero Stijn Dejonckheere in de basiszes in de competitiewedstrijd tegen Volley Haasrode Leuven? Welke speler wordt er deze maal aan de opslagplaats gezet? Vragen die we slechts zaterdagavond na de wedstrijd zullen kunnen beantwoorden.

Een plezierreisje richting de Milsestraat in Haasrode, want daar speelt Leuven, wordt het zeker niet. De ploeg van trainer-coach Kris Eyckmans ligt steeds op de loer om thuis met een stunt uit te pakken. Zo kreeg Prefaxis Menen er een 3-1 nederlaag aangesmeerd en raakte Lindemans Aalst er slechts met 2-3 met de hakken over de sloot. Ook Knack Volley had zijn handen vol met VHL in de thuiswedstrijd. De setstanden (25-20, 25-20, 25-10) evenals de wedstrijdduur (75 minuten) laten het wellicht niet uitschijnen maar vooral in de eerste twee sets beet VH Leuven fel van zich af. En de eerstvolgende wedstrijd na een Europese stunt, zoals woensdag tegen Perugia, is nooit te onderschatten. Knack Volley gaat voor volle winst om zijn tweede plaats in de competitie veilig te stellen met het oog op de play-offs. Haasrode Leuven van zijn kant is nog niet helemaal zeker van zijn plaats in Play-Off 1 en zal thuis voluit gaan voor puntengewin.

 

We verwachten niet dadelijk de volledige ‘blue wall’ uit het Sportpaleis in Sportcomplex Haasrode maar alle Knack Volley-supporters zijn er van harte welkom. En terwijl je richting Haasrode rijdt, draai dan vooraf even af in Nossegem voor een heerlijke wortel-en/of spinazie stoemp naar keuze met spek en/of braadworst in restaurant De Koperen Kraan. Je zal er Steven Vanmedegael een héél groot plezier meedoen want daar vindt een eetdag plaats ten voordele van zijn neef en wielrenner Alexander Verbist.

 

link:  https://www.facebook.com/events/374851592855844/

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.