Home | Nieuws | Mis niks van de finale: reserveer snel je finale-abonnement!

Mis niks van de finale: reserveer snel je finale-abonnement!

28/04/2019

Het belooft een superspannende play off-finale te worden. Kan Knack Volley Maaseik al na 1 jaar weer onttronen? Het hoeft niet veel uitleg dat alle wedstrijden op het scherp van de snee zullen betwist worden en dat de belangstelling groot zal zijn.

Losse tickets voor de thuiswedstrijden van Knack Volley kosten 25 euro per wedstrijd (studenten 12,5 euro). Groepen (vanaf 10 personen) krijgen een voordeeltarief. Bel of mail (zie hieronder).

 

Ben je vooruitziend en wil je echter niks missen vanop je vaste zitje, met een mogelijke extra bonus: reserveer dan snel je finale-abonnement. Kostprijs 50 euro voor de 2 wedstrijden (studenten 25 euro). Komt het tot een derde en beslissende thuiswedstrijd dan krijg je die er gratis bovenop!

 

Snel handelen is dus de boodschap: je kan reserveren tot en met woensdag 24 april, via tickets@knackvolley.be of telefonisch op nummer 051/23.89.35

Vanaf donderdag 25 april worden socio-zitjes die niet omgezet zijn in een finale-abonnement vrijgegeven.

 

Afhaalmomenten (graag cash betalen): vrijdag 26 april tussen 16u en 18u in Bistro Schiervelde of op zaterdag 27 april aan het loket vanaf 19u.

De thuis-speeldata zijn: zaterdag 27 april en zaterdag 4 mei (en eventueel zaterdag 11 mei), telkens om 20.30u

 

Snel handelen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.