Home | Nieuws | Negende Supercup voor Knack Volley Roeselare

Negende Supercup voor Knack Volley Roeselare

14/10/2019

Door met overduidelijke 0-3 cijfers (24-26, 23-25, 18-25) de maat te pakken van rivaal Greenyard Maaseik haalde Knack Volley Roeselare zijn eerste trofee van het nieuwe seizoen binnen.

De negende Supercup, de tweede op rij voor coach Steven Vanmedegael, evenveel als zijn voorganger Emile Rousseaux. Met een kern die vooral in de breedte werd versterkt lijkt Knack Volley klaar voor een boeiend seizoen. De ambitie is er om vier finales te spelen. De Supercup, de League Trophy op Schiervelde (dit seizoen voor het eerst met buitenlandse ploegen), de Beker van België, de play-off finale, en daarin zoveel mogelijk prijzen te pakken. Vooral de honger naar een nieuwe landstitel is erg groot.

 

Bij Knack Volley, tegen de gewoonte in, heel wat nieuwe gezichten. Deels door het afhaken van monumenten Stijn Dejonckheere (ondertussen Brand Manager bij Knack Volley) en Ruben Van Hirtum (vlotjes aan het revalideren van zijn zware voetblessure), deels door het afscheid van Arno Van de Velde (naar het Franse Sète), Lou Kindt (naar Greenyard Maaseik), Benjamin Robbe (naar Rembert Torhout) en Sam Holt (terug naar VS).  

In hun plaatsen kwamen libero Dennis Deroey (Lindemans Aalst), receptie-hoekspelers Stijn van Schie (Caruur Gent), en Andreas Fragkos (United Volleys Frankfurt), middenman Daniel Jansen Van Doorn (Vanmalan Lentopallo, Finland) en opposite Joe Norman (OK Mladost Kastela, Kroatië).

 

Meer over het newlook Knack Volley Roeselare in volgende tv-reportage van Davy Vercaemer voor Focus-WTV:

 

 

tekst: eejo

foto: Maxime P

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.