Home | Nieuws | Newlook Knack Volley website

Newlook Knack Volley website

22/10/2016

De nieuwe Knack Volley website staat sinds vrijdagnamiddag online. De oude Knack Volley website kreeg een nieuw kleedje maar ook inhoudelijk veranderde er heel wat

Het startschot werd gegeven door voorzitter Francis De Nolf die in één adem heel wat personen bedankte voor het ontwerpen en opstarten van deze newlook website.

“Ik wil iedereen van harte bedanken voor de aangename en positieve samenwerking. Heel in het bijzonder dank ik het Roularta Digilocal Team en het Storesquareteam voor de gigantische oefening van ontwerp, overleg, integraties, interfaces, API's, koppelingen, maar ook voor hun geduld, uitleg, luisterbereidheid. Ook een woord van oprechte en gemeende appreciatie en dank aan Bert Meykens en zijn team voor de ontwikkeling en support de voorbije jaren,” hoorden we van voorzitter Francis De Nolf. “De komende week volgt er nog heel wat overleg om de volgende stappen te zetten. Het webteam is niet zomaar een Communicatiecel meer maar evolueert naar het Digi-team dat instaat voor trafiek en omzet via de webshop, ticketing, abonnementen, vipdiners en sponsoring. Er zijn nog een aantal to do's te verwerken maar samen maken wij er een prachtig verhaal van.”

 

Medewerkers website:

- voor- en nabeschouwingen, artikelen allerhande over Knack Volley: Johan Eeckhout, Gerdy Geleyn, Pieter Van Landeghem

- internationaal volley nieuws: Gerdy Geleyn

- nieuws over de ploeg, weetjes, fait divers: Stefaan Wybo en Margot Wybo

- tickets, acties, abonnementen: Evelien D’Haene en Greet Cardoen

- webshop: Els Ponseele en team

- jeugdwedstrijden, jeugdevents: Katelijn Creus-Iserbyt en Johny Engels

- events Schiervelde: Marta Sobolska, Evelien D’Haene en Greet Cardoen

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.