Home | Nieuws | Nieuwe bekerstunt jeugdsenioren

Nieuwe bekerstunt jeugdsenioren

28/11/2017

Enkele weken na de bekerstunt van Knack B tegen Torhout realiseren we een nieuwe stunt.  Ditmaal zorgde Knack D, aangevuld met enkele jeugdspelers uit onze andere ploegen, voor dé stunt van de 1/8ste finales van de provinciale beker heren.

Zondag kwam Zedelgem A op bezoek, als ongeslagen leider in 1ste provinciale.  Hun ongeslagen status krijgt meer glans als je weet dat ze in competitie nog geen enkele set verloren.

Onze younsters begonnen met respect maar ook met een gezonde drive aan de opdracht.

De eerste set was meteen een nagelbijter, die door Knack met 29-27 werd gewonnen.  Totaal ander beeld in set 2, decompressie bij Knack en Zedelgem kon zeer vlot gelijkstellen via 16-25.  In de derde set kon Knack gelijke tred houden met Zedelgem, maar na 15-16 kon Zedelgem vlot de kloof uitbouwen.  Geslaagde wissels brachten Knack nog dichterbij, maar Zedelgem kon de set toch met 21-25 binnen halen.

Bij de 1-2 achterstand bleef Knack echter vechten en gaan voor elke bal, er slopen fouten in het spel van Zedelgem en Knack duwde door en trok het niveau nog wat op, 25-20 en 2-2.

In de tiebreak hield Knack constant een kleine bonus, tot Zedelgem bij 12-12 langszij kwam.  Ervaring zal het halen denk je dan, maar bij 14-14 plooide Knack zich nogmaals dubbel, het dwong Zedelgem in de fout en rondde af met 16-14.

Prachtige wedstrijd van alle jongens, we noemen geen uitblinkers, dat waren ze allemaal. Ook spelers die zelf geen punt speelden, bleven hun team aanmoedigen en schreeuwden hen mee naar de overwinning, chapeau.  Schitterende teamprestatie!

 

Komende zaterdag spelen zowel Knack B-C-D-E thuis.  Kom mee genieten van onze jonge garde, ingang is gratis.

 

Stefaan Verhoyen

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.