Home | Nieuws | Nieuwe middenman bij Knack Volley

Nieuwe middenman bij Knack Volley

08/03/2018

Bij Knack Volley speelde vroeger reeds een Zweed, een Deen en een Fin en nu volgt er ook een Noorse speler waardoor het ‘Scandinavische plaatje’ volledig raakt. De meest bekende is ongetwijfeld Eemi Tervaportti (Finland), van het seizoen 2012-13 tot en met 2014-2015 als setter aan het werk in Roeselare. Supporters die ook de tijd in sporthal 't Strohof meemaakten zullen misschien nog de Zweedse middenman Peter Tholse herinneren (seizoen 1987-1988)? En de echte ‘die hard’-fans die alles bijhouden van hun geliefde club hebben misschien nog herinneringen aan onze Deense speler op Schiervelde, Jonas Napier (seizoen 2003-2004), die halfweg het seizoen echter moest afhaken wegens hartritmestoornissen. En nu komt volgend seizoen Rune Fasteland (Noorwegen) naar Knack Volley.

De Noor Rune Fasteland ondertekende een overeenkomst voor twee jaar bij Knack Volley Roeselare. Hij zal er volgend seizoen samen met Pieter Coolman en Arno Van de Velde het trio middenmannen vormen. De 22-jarige Rune Fasteland (°17/12/1995) is 2.06m groot. Hij komt op het einde van dit seizoen over van Parky-Menen (2017-2018) en speelde voordien bij het Nederlandse Dynamo Apeldoorn (2016-2017) en Asse-Lennik (2015-2016). Hij startte zijn volleyballoopbaan in zijn thuisland Noorwegen bij het plaatselijke Rossvoll (Oystese) en Nyborg (ondertussen TIF Viking). Knack Volley kiest met Rune Fasteland voor een jonge talentvolle middenman met veel potentieel.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.