Home | Nieuws | Nieuwe overeenkomst voor Ruben Van Hirtum

Nieuwe overeenkomst voor Ruben Van Hirtum

11/05/2017

Knack Volley Roeselare en receptie-aanvaller Ruben Van Hirtum (°1990) tekenden een nieuwe overeenkomst voor twee jaar. Ruben maakt ondertussen al zes seizoenen deel uit van de Knack Volley Family en speelde nog één seizoen (2011-2012) onder coach Dominique Baeyens. Samen met Hendrik Tuerlinckx, Pieter Coolman, Stijn D’Hulst, Gertjan Claes, Stijn Dejonckheere en Arno Van de Velde behoort Ruben tot de generatie ‘Golden Boys’ die in de periode 2012-2017 vijf opeenvolgende Kampioenentitels binnenhaalden. Plus driemaal bekerwinst en twee Supercups.

Ruben Van Hirtum speelde de voorbije weken héél sterke playoffs-finales en was één van de spelers die vorm gaf aan de zo belangrijke uitwinst bij Maaseik om de vijfde Kampioenentitel binnen te halen. Ruben is steeds een voorbeeld van werklust en gedrevenheid op training en een speler van belangrijke momenten in belangrijke wedstrijden. Daarnaast blijft hij een ambiancemaker eerste klas voor de sfeer binnen het team. Met Ruben Van Hirtum zet Knack Volley verder in op talentvolle Belgische spelers.

 

Johan Eeckhout

Pers en website Knack Volley Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.