Home | Nieuws | Nieuwe receptie-hoek bij Knack Roeselare

Nieuwe receptie-hoek bij Knack Roeselare

18/05/2018

De Amerikaan Sam Holt wordt de nieuwe receptie-hoek bij Knack Roeselare. De 25-jarige Sam Holt (°20.06.93) ondertekende een overeenkomst voor één seizoen. Daarmee wordt Sam Holt, de toekomstige Roeselaarse ‘Cincinnati Kid’, na Ryan Ammerman (seizoen 2011-2012) de tweede Amerikaan in loondienst bij Knack Roeselare.

Sam Holt (2.00m) speelde eerst vijf jaar in het California State University Team (2010-2015) vooraleer hij de stap maakte naar het professionele volleybal in Europa.

 

De voorbije drie jaar was hij aan de slag in de Italiaanse competitie bij Sir Safety Perugia (2015-2016), Calzedonia Verona en Sieco Service Oltona (2016-2017) en dit seizoen bij Geosat Geovertical Lagonegro (2017-2018).

 

De voorbije dagen vond in het Italiaanse Monza de draft voor de Koreaanse V-League plaats. Sam Holt was één van de 24 kandidaten voor 7 plaatsen. Hij werd niet uitgekozen en daardoor was het enige obstakel dat een transfer nog in de weg stond opgeruimd. Sam Holt is de jongere broer van van Maxwell Holt, middenman bij Modena en lid van het US National Team.

 

Met het binnenhalen van Sam Holt, naast Brett Walsh (Canadese setter) en Rune Fasteland (Noorse middenman), is het kransje buitenlanders bij Knack Volley hiermee rond.

 

Iedereen bij Knack Roeselare heet Sam Holt van harte welkom in zijn nieuwe team.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.