Home | Nieuws | Nieuwe T2 bij Knack Volley

Nieuwe T2 bij Knack Volley

20/04/2020

Met Bram Van den hove haalde Knack Volley Roeselare een jonge en enthousiaste vervanger binnen voor T2 Massimo Pistoia. Het voorbije seizoen was Bram Van den hove (° 1992) actief bij BDO Haasrode Leuven, als assistent bij Liga B dames en als jeugdtrainer.

In zijn rijke curriculum vitae vonden we nog heel wat meer terug: jeugdcoördinator en jeugdtrainer bij VHL Leuven (2010-2018), selectie- en detectietrainer bij de Vlaams-Brabantse Volleybalbond (2013-2017) maar vooral zijn jaar in Italië springt in het oog. In 2018-2019 combineerde Bram studies Psychologie aan de Universiteit van Padova met zijn volleybalinteresses. In dat jaar was hij aan de slag bij Imoco Volley School Conegliano (één van de drie regionale volleybalscholen), bij  Chions Fiume Veneto Volley (als hoofdtrainer van een U16- en een U15-meisjesteam) en bij Imoco Conegliano (Serie 1 dames).

 

Professioneel is Bram Van den hove, Master Pedagogische Wetenschappen met optie orthopedagogiek aan de KULeuven, werkzaam als teamverantwoordelijke en gezinsbegeleider bij Resonans vzw.

 

We heten Bram Van den hove van harte welkom in de grote Knack Volley-family.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.