Home | Nieuws | Nieuwe vloer, nieuw geluid, nieuwe verlichting, nieuwe led

Nieuwe vloer, nieuw geluid, nieuwe verlichting, nieuwe led

21/06/2017

Er wordt op dit ogenblik in Sporthal Schiervelde volop gewerkt om een aantal vernieuwingen aan te brengen. Hoofdbrok wordt het herstellen van de parketvloer op een aantal plaatsen.

Het moment ook om een uitgebreid net van nieuwe aangepaste bekabelingen te voorzien onder het parket. Dit vooral in functie van de nieuwe invulling van de zaal waarbij het televisiepodium verhuist naar de kant vip-ruimte. Zodat de zaal eigenlijk 180 graden wordt gedraaid en ook de spelersbanken en de officiële tafel aan de overzijde komen te staan. Ondertussen wordt er ook werk gemaakt van een nieuwe geluidsinstallatie met enorme klankkasten boven het speelveld. De verlichting wordt aangepast volgens de laatste normen van het Champions League-reglement. En komt er ook een nieuwe led-boarding rond het terrein die dan weer zorgt voor nieuwe commerciële opportuniteiten. Allemaal noodzakelijke aanpassingen in Sporthal Schiervelde waar Knack Volley Roeselare ondertussen al zeventien jaar zijn vaste stek heeft (opening zaal dateert van oktober 2000). Aanpassingen die stuk voor stuk voor een beter comfort voor de toeschouwers in de zaal maar ook voor de televisiekijkers thuis zullen zorgen.

 

eejo

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.