Home | Nieuws | Nog DRIE dagen voor de bekerfinale

Nog DRIE dagen voor de bekerfinale

07/02/2019

Vanaf nu wordt het echt wel aftellen naar zondagnamiddag 14u voor DE allerbelangrijkste match van het jaar: de BEKERFINALE tussen Knack Volley en Lindemans Aalst in het Antwerps Sportpaleis.

  • Kwam de ticketverkoop voor de bekerfinale wat traag op gang bij Knack Volley dan kan de Knack Volley Office ondertussen melden dat de kaap van 900 tickets werd overschreden. En er kunnen nog steeds tickets worden besteld via beker@knackvolley.be . Tot ten laatste op vandaag donderdag 7 februari. Reservatie is pas definitief na betaling van het totale bedrag op rekeningnummer BE28 4675 0685 7120 met vermelding ‘BEKER van BELGIE + uw naam + aantal gekozen formules’.
  • Ondertussen is de voorraad Knack Volley-beker-T-shirts uitgeput. Deze bestellen kan dus niet meer!
  • Nog even herhalen dat gereserveerde (en betaalde) tickets en beker-T-shirts kunnen afgehaald worden bij Evelien en Aline op VRIJDAG 8 februari tussen 16u en 19u in Bistro Schiervelde.
  • Een aantal Knack Volley-supporters, vooral fans van Pieter en Stijn, bestelden hun tickets bij Hermes Oostende. Héél begrijpelijk want na de bekerfinale bij de mannen verschijnen Celine Platteeuw (echtgenote Stijn Dejonckheere) en Nina Coolman (zus van Pieter) op het terrein in de vrouwenfinale.
  • Knack Volley roept dan ook AL zijn supporters op om onder het blauwe Knack Volley-beker-T-shirt iets groens aan te trekken. Dezelfde oproep gebeurt bij de Hermes Oostende supporters. Naast de BLUE WALL zal er zondag dus ook een GREEN WALL in het Sportpaleis te bewonderen vallen.
  • De facebook-wedstrijd die verbonden was aan het ‘One, two, team Blue’-filmpje van de Knack Volley-spelersgroep leverde een winnaar op. Loes Bruneel uit Veurne won twee gratis tickets voor de Knack Volley BLUE WALL in het Antwerps Sportpaleis.
  • Zondagmorgen vertrekken verspreid over Vlaanderen zeven bussen met Knack Volley-supporters naar Antwerpen. Uit Roeselare starten om 11u op de parking REO-veiling drie bussen (bus 1, 2 en 4) de rit naar het Sportpaleis. Bussen 1 en 2 vatten 1 uur na de prijsuitreiking bij de mannen de terugreis aan van op parking Slachthuislaan. Bus 4 blijft ter plaatse voor de vrouwenfinale en vertrekt eveneens 1u na hun prijsuitreiking van op parking Slachthuislaan richting Roeselare.
  • Tegenstander Lindemans Aalst maakte woensdagavond indruk door de ongeslagen competitieleider Greenyard Maaseik setloos richting Limburg terug te sturen. In sporthal Schotte werd het 3-0 voor de thuisploeg (25-17, 25-21, 25-21).

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.