Home | Nieuws | Nog éénmaal bij de les blijven

Nog éénmaal bij de les blijven

18/04/2019

Nu Knack Volley de pole position in het klassement in handen heeft wil het die ook vasthouden om straks de PO-Champion Final te starten met het thuisvoordeel. We hadden héél graag de kalender onderaan dit bericht met de juiste ploegen in de juiste volgorde ingevuld maar het verhaal van het vel en de beer indachtig wachten we daar liever mee tot na vrijdagavond.

Dat Knack Volley in die finale staat is de enige zekerheid momenteel. Wat de tweede plaats betreft ontvangen we tegenstrijdige berichten uit Maaseik (vermits wij thuis én in Aalst hebben gewonnen, is dat tweede finaleticket sowieso voor ons) en uit Aalst (Maaseik mag op de slotspeeldag geen set pakken én wij moeten de volle buit pakken in Roeselare. Zolang het mathematisch kan, blijven we erin geloven). En vanuit de Volleybalbond blijft het stil…

 

Bij Knack Volley klinkt het dan weer, uit de mond van receptie-hoek Ruben Van Hirtum, als volgt: “Natuurlijk zijn we na zaterdag heel tevreden met die eerste plaats, maar van enige euforie is er nog lang geen sprake. We moeten ons nu volop concentreren om op kop te blijven. Met de thuismatch van vrijdag op Schiervelde hebben we dat volledig in eigen handen. We willen de volle buit pakken tegen Lindemans Aalst. Het finaleticket was het eerste doel, het thuisvoordeel in een best of five is in de eindstrijd een niet te onderschatten voordeel waar wij resoluut voor gaan.”

 

Het wordt vrijdag dus wellicht opnieuw een (laatste) speeldag waarbij zowel op Schiervelde als in zaal Vauban met één oog op het terrein en met het andere op de smartphone zal gevolgd worden. Of … waarom niet gewoon de beuk erin en zo vlug mogelijk die drie punten pakken!

 

En denk eraan, vrijdag loopt de laatste Member2Member actie van dit seizoen. Socio- of abonnementhouders kunnen nog steeds twee personen gelukkig maken met een gratis ticket voor de match van vrijdagavond. Mail hiervoor als de bliksem naar tickets@knackvolley.be .

 

 

PO-Champion Final (Knack Volley en Greenyard Maaseik – best of five)

zaterdag 27 april: 1 tegen 2

woensdag 01 mei: 2 tegen 1

zaterdag 04 mei: 1 tegen 2

(eventueel woensdag 8 mei: 2 tegen 1)

(eventueel zaterdag 11 mei: 1 tegen 2)

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.