Home | Nieuws | Nog éénmaal Europees schitteren

Nog éénmaal Europees schitteren

27/02/2019

Knack Volley speelt woensdagavond om 20.30u zijn laatste Europese wedstrijd van dit seizoen. In eigen Schiervelde. Gast is het Duitse United Volleys Frankfurt. Momenteel zesde in de Duitse Division 1. Het wordt een duel om de derde plaats in Pool A van de 2019 CEV Volleyball Champions League.

Beide ploegen staan momenteel met vier verlieswedstrijden en éénmaal winst in de ranking. Voor United Volleys Frankfurt was dit de thuiswedstrijd tegen Halkbank Ankara (3-0). Voor Knack Volley de uitwedstrijd bij de Duitsers uit Frankfurt (2-3). Knack Volley leidde na twee sets (20-25 en 17-25) met sprankelend volleybal maar was daarna even het noorden kwijt (25-21 en 25-21). Om dan opnieuw vernietigend uit te halen met overduidelijke 8-15 cijfers.

 

Knack Volley maakte twee weken geleden geen te beste beurt tegen het Turkse Halkbank Ankara. Team Blue miste die donderdagavond de spirit en de dash van bijvoorbeeld de laatste wedstrijden tegen Lindemans Aalst of VBC Waremme. En ook vanop de supporterszitjes bleef het stiller dan normaal. Het werd voor die ene maal een on-Europese avond op Schiervelde.

 

De boodschap voor woensdagavond is dus duidelijk. Beste Knack Volley-supporters, laat ons nog éénmaal met volle overtuiging het ‘One, two, Team Blue’ naar een tweede Europese overwinning schreeuwen. Die derde plaats in Pool A behoort Knack Volley toe. En het kan toch niet dat Ruben Van Hirtum (62 Europese matchen in 8 seizoenen) en Stijn Dejonckheere (54 Europese matchen in 7 seizoenen) hun laatste Europese wedstrijd in blauw-wit shirt verliezend zouden moeten afsluiten. No way!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.