Home | Nieuws | Nog negen dagen...

Nog negen dagen...

18/12/2019

Het aftellen is begonnen. Nog negen dagen voor de start van de International Volley Trophy Roeselare. Tijd om de deelnemende ploegen wat beter te leren kennen.

Vandaag stellen we Tours VB voor, één van de grote namen op de topaffiche van de International Volley Trophy Roeselare. Op de spelerslijst van Tours VB vinden we dit seizoen heel wat bekende namen terug. Op de eerste plaats setter Angel Trinidad de Haro, ex-Knack Volley van 2015 tem 2018, en Spaans International. Maar ook middenman Timo Tammemaa (Est), opposite Hermans Egleskans (Lat) en receptie-hoek Nathan Wounembaina (Cmr), allen Greenyard of het vroegere Noliko Maaseik. Dit bont buitenlands gezelschap wordt meestal aangevuld met Dmytro Teryomenko (Ukr), Konstantin Cupkovic (Srb), Adam Bartos (Cze) en de Fransen Maxime Capet (zoon van Laurent Capet) en libero Nicola Rossard.

 

Tours VB is al jaren een gevestigde waarde in het Franse en Europese volleybal. In de trofeeënkast prijken ondertussen acht landstitels, negen bekerwinsten en vijf supercups. Maar wellicht nog belangrijker zijn de twee gouden Europese titels: winnaar van de CEV Champions League in 2005 en de CEV Cup in 2017. Met onze Canadese middenman Daniel Jansen Vandoorn in het team! Dit seizoen is ex-libero Hubert Henno de nieuwe headcoach van Tours VB. Tours VB dat op een zestiende plaats in de Men’s European Clubs ranking (oktober 2019) staat, treedt als landskampioen opnieuw aan in de CEV Champions League competitie. In poule D met Perugia, Warszawa en Benfico Lisboa als tegenstanders.

 

Tours VB wordt zeker een team om rekening mee te houden op de eerste editie van de International Volley Trophy Roeselare.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.