Home | Nieuws | Nog zes dagen...

Nog zes dagen...

21/12/2019

Vanaf NU wordt het tijd om je ticket(s) in voorverkoop te boeken voor de eerste editie van de International Volley Trophy Roeselare, gezien de voorverkoop eindigt op dinsdag 24 december. Gewoon op de blauwe knop (INT.VOLLEY TROPHY) bovenaan de website of op de speciale IVTR-banner klikken en van daaruit kan je je keuze maken.

Het vierde team dat we willen voorstellen is ACH Volley Ljubljana, het vroegere ACH Bled. ACH Volley treedt aan in de Sloveense competitie en in de MEVZA liga. En werd vorig seizoen kampioen in beide competities.

 

Het eerste maar ook laatste duel tussen Knack Volley en ACH Ljubljana dateert van het seizoen 2011-2012. Het seizoen waar we hier bij Roeselare niet graag aan herinnerd worden. Het was het laatste jaar van coach Dominique Baeyens en Knack Volley was wat op de sukkel. Van de huidige kern kan enkel kapitein Hendrik Tuerlinckx dit verhaal nog navertellen. Voor Knack Volley géén Champions League maar CEV-cup dat seizoen. Zowel thuis (2-3) als uit (3-0) verloor Roeselare eerder kansloos van zijn Sloveense tegenstander.

 

Net als Knack Volley en Tours VB is ook ACH Ljubljana aan de slag in de CEV Champions League editie 2020. Meer bepaald in poule B, de ‘Russische poule des doods’ met verplaatsingen naar Kuzbass Kemerovo en Fakel Novy Urengoy, allebei diep in het verre Siberië en een city-trip(je) naar Berlin Recycling Volleys. ACH Volley Ljubljana verloor zijn twee uitwedstrijden in Berlijn (3-0) en Novy Urengoy (3-1) maar won wel, na een héél sterke wedstrijd, thuis van Kuzbass Kemerovo, de huidige Russische landskampioen, met 3-2 (25-23, 25-16, 25-27, 23-25, 19-17). Spannender kon het niet geweest zijn. Met vooral de Servische opposite Bozidar Vucicevic (36 punten) in een glansrol. Dit ACH Volley Ljubljana is duidelijk een Europese topper om naar uit te zien.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.