Home | Nieuws | Nog ZES dagen voor de bekerfinale

Nog ZES dagen voor de bekerfinale

05/02/2019

Is Knack Roeselare een bekerploeg? Met ondertussen zestien bekerfinales waarvan het er elf won op de teller kan men inderdaad spreken over een zekere bekerreputatie. Zondag om 14u speelt Knack Roeselare zijn zeventiende bekerfinale. Enkel Maaseik deed beter.

Knack Roeselare treedt voor de eerste maal tegen het ‘nieuwe’ Lindemans Aalst aan op een bekerfinale. Er waren wel reeds drie confrontaties met het vroegere Lennik, in 1989, 2000 en in 2005, die alle drie door Knack Roeselare werden gewonnen. Maar iedere bekerfinale is steeds een ander verhaal waarvan de eerste letters pas na het eerste fluitsignaal worden geschreven.  

 

 

Bekerpalmares Knack Roeselare

 

1984 : VT IJsboerke Herentals – Knack Roeselare : 3-1 (coach Stanislaw Iwaniak)

1989 : Knack Roeselare – Lennik : 3-0 (coach Petr Kop)

1990 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-0 (coach Petr Kop)

1994 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-2 (coach Marc Spaenjers)

2000 : Knack Roeselare – Lennik : 3-0 (coach Dominique Baeyens)

2001 : Noliko Maaseik – Knack Roeselare : 3-0 (coach Dominique Baeyens)

2004 : Noliko Maaseik – Knack Roeselare : 3-2 (coach Dominique Baeyens)

2005 : Knack Roeselare – Lennik : 3-0 (coach Dominique Baeyens)

2006 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-1 (coach Dominique Baeyens)

2008 : Noliko Maaseik – Knack Roeselare : 3-0 (coach Dominique Baeyens)

2011 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-2 (coach Dominique Baeyens)

2013 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-1 (coach Emile Rousseaux)

2014 : Topvolley Antwerpen – Knack Roeselare : 3-2 (coach Emile Rousseaux)

2016 : Knack Roeselare – Topvolley Antwerpen : 3-0 (coach Emile Rousseaux)

2017 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-0 (coach Emile Rousseaux)

2018 : Knack Roeselare – Noliko Maaseik : 3-1 (coach Emile Rousseaux)

 

2019 : Knack Roeselare – Lindemans Aalst (coach Steven Vanmedegael)

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veld



Knack
Randstad
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.