Home | Nieuws | Nog zeven dagen...

Nog zeven dagen...

20/12/2019

En we tellen verder af. Binnen zeven dagen, exact een week, start de International Volley Trophy Roeselare.

Het derde team dat we voorstellen is, naast Knack Volley Roeselare, de andere Belgische deelnemer, Caruur Volley Gent. Het team van coach Jan Van Huffel kwam vorig jaar, op de tweede editie van de League Trophy, in de kwartfinale verrassend uit de hoek met een 2-3 overwinning tegen landskampioen Greenyard Maaseik. Een stunt die in de halve finale net niet werd herhaald. Lindemans Aalst moest héél diep gaan om Caruur Volley Gent met 2-3 cijfers af te houden.

 

Wie in deze twee wedstrijden duidelijk indruk maakte op de Sportieve Cel van Knack Volley Roeselare was de 2,03 meter grote en jonge Nederlander, Stijn van Schie. Met als gevolg een twee-jarig contract bij zijn nieuwe team. De voorbije weken keken Knack Volley en Caruur Gent elkaar driemaal in de ogen. Driemaal kwam Knack Volley weg met een 3-1 overwinning (uit en thuis in de EuroMillions Volley Competition, uit in de Beker van België). Maar echt van een leien dakje liepen deze drie overwinningen niet. Vooral in de achtste finale van de Beker van België moest Knack Volley vol aan de bak om een 2-1 achterstand te vermijden (21-25, 25-18, 23-25, 19-25). Ook op de International Volley Trophy Roeselare verwachten we met Caruur Volley Gent een te duchten tegenstander.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.