Home | Nieuws | Nostalgie troef

Nostalgie troef

15/11/2017

Vanavond, woensdag 15 november, staat, twaalf jaar na de laatste edities in het seizoen 2005-2006, nog eens de ‘oer-clasico’ van het West-Vlaamse volleybal, de derby tussen Torhout en Roeselare, op het programma.

Met het Torhoutse squadra-huisorkest opnieuw hoog in de tribunes, met een uitverkocht vip-dorp naast de sporthal Benny Vansteenlandt (Industrielaan 2, Torhout), met ruim zes- à zevenhonderd verkochte kaarten, met een groot David tegen Goliath-gehalte tussen een ploeg uit 1ste Nationale en de huidige landskampioen, met een Depovere-broederstrijd tussen Bram en Sander op het terrein, met het weerzien van Wouter Verhelst (ex-Knack Volley van 2005-2006 tot 2012-2013) en van Pieter-Jan Creus (ex-Knack Volley 2015-2016), met libero Stijn Dejonckheere die twaalf seizoenen Rembert Torhout en één seizoen VT Oosthout Torhout op de teller heeft staan, met coach Emile Rousseaux als ex-Rembert Torhout-speler uit de periode 1986-1989 en medeplichtige aan een nog-steeds-niet-verteerd 0-15 verlies van Knack Roeselare voor de televisiecamera’s op de Zilten, met…  Vul zelf maar verder aan want iedere supporter uit beide kampen heeft wel zijn eigen verhaal van één van de talloze derby’s tussen beide West-Vlaamse topploegen. Tot vanavond om 20.30u voor het eerste luik van de kwartfinale in de Beker van België tussen Rembert Torhout en Knack Volley.

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.