Home | Nieuws | Nu liggen de kaarten anders

Nu liggen de kaarten anders

10/04/2019

Zaterdagavond is Knack Volley opnieuw te gast bij Greenyard Maaseik. De vorige maal was dit eind februari, op de slotdag van de reguliere competitie. Toen was de situatie anders. Knack Volley was al zeker van zijn deelname aan de play-offs terwijl Maaseik de hete adem van Lindemans Aalst in zijn nek voelde en de punten broodnodig had om dezelfde zekerheid te bekomen.

Coach Steven Vanmedegael koos voor rotatie binnen zijn team waardoor een aantal spelers spelgelegenheid kregen en een aantal anderen rust werd gegund na een heel drukke periode waarin Europese wedstrijden, de belangrijke bekerfinale én de vele competitiewedstrijden elkaar in snel tempo opvolgden.  

 

Nu liggen de kaarten (neen, niet de marbels, dat is voor later) enigszins anders. Met nog twee wedstrijden voor de boeg ziet het klassement van de PO-Champions Final 4 er als volgt uit: 1. Greenyard Maaseik (10 ptn), Knack Roeselare (7 ptn), Lindemans Aalst (4 ptn) en Par-ky Menen (3 ptn). Bijgevolg staat Maaseik momenteel op één punt (of twee winnende sets) van de PO-Finale terwijl de drie andere ploegen nog vol aan de bak moeten om hun deelname te verzekeren.

 

Waar de wedstrijd van eind februari op de Maaseik website werd omschreven als een ‘non-match’ heeft men het nu over een ‘kraker van formaat’. Wellicht gebruikt BrFr deze laatste omschrijving om veel volk naar de Steengoed Arena te lokken. Maar het zou er inderdaad wel eens om kunnen spannen. Met twee ploegen op volle sterkte en zo zien we het graag.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.