Home | Nieuws | Nummer 16 Steven Vanmedegael

Nummer 16 Steven Vanmedegael

16/03/2017

Na bijna vier seizoenen bij Knack Volley Roeselare kent iedereen ondertussen wel assistent-trainer Steven Vanmedegael. Met zijn onbetwistbare kwaliteiten als professionele scouter, punctuele analist, ervaren trainer, gedreven coach, vlotte prater in interviews op Schiervelde en in de media is de master lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen, optie training & coaching geliefd bij iedereen. En nu bleek dinsdagavond opeens dat Steven nog andere verborgen talenten heeft.

Net op de uitverkochte Champions League galamatch tegen Zenit Kazan kon Knack Volley geen beroep doen op kapitein Hendrik Tuerlinckx (knieprobleem), libero Stijn Dejonckheere (darminfectie) en youngster Thomas Konings (herstel). En moest coach Emile Rousseaux op zoek naar een twaalfde speler voor de officiële line-up bij aanvang van de wedstrijd. En zo kwam het dat Steven Vanmedegael dinsdagavond eerst in kostuum de bijna 400 vip-gasten kwam toespreken, vervolgens in spelersoutfit op het terrein de opwarming en de voorstelling van de ploeg meemaakte en tenslotte in trainingspak van op zijn vertrouwde plaats langs de zijlijn de rest van de wedstrijd meecoachte.

 

Achteraf was Steven wat ontgoocheld omdat hij van de coach geen speelkansen op de oppositepositie had gekregen tegen dit wereldteam maar ook tevreden omdat hij als enige speler foutloos zijn wedstrijd had afgewerkt.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.