Home | Nieuws | Oefenmatch bij de buren

Oefenmatch bij de buren

05/09/2019

Woensdag 4 september gingen onze jongens op bezoek bij de buren van Lendelede voor een eerste oefenwedstrijd. Aangezien nog heel wat spelers ontbreken op training, door verplichtingen met de nationale ploeg (Hendrik Tuerlinckx en Pieter Coolman bij België, Brett Walsh en Daniel Jansen Van Doorn bij Canada en Andreas Fragkos bij Griekenland), moesten trainers Steven Vanmedegael en Massimo Pistoia wat puzzelen in hun opstelling.

Door het ontbreken van Coolman en Jansen Van Doorn was Rune Fasteland de enige aanwezige middenblokker en werd hij dus ook gedurende de volledige wedstrijd op die positie ingezet. Dit betekent dat we libero Dennis Deroey konden bewonderen aan de opslag en Fasteland de ganse tijd vooraan bleef. Verder kon Depovere, door het ontbreken van Walsh, de ganse wedstrijd tonen wat hij waard is.

 

Tijdens set 1 werd het drietal (Depovere, Fasteland, Deroey) aangevuld met Stijn Van Schie en Matthijs Verhanneman op de receptie-hoek, met Mathijs Desmet als opposite. In set 2 werd Desmet verplaatst naar de receptie-hoek, Mc Carthy mocht zijn opwachting maken als hoofdaanvaller. Bij aanvang van set 3 mocht Van Schie de plaats van Mc Carthy innemen, de rest van de opstelling bleef gelijk.

 

Set 4 werd aangevangen met een normale opstelling: 2 hoekaanvallers, 1 setter, 1 opposite, 1 libero en 2 middenblokkers, met andere woorden: iedere aanwezige speler stond op het terrein. Desmet werd ingezet als gelegenheidsmidden, samen met Fasteland. Verhanneman en Van Schie namen de receptie-hoek voor hun rekening met als opposite Mc Carthy en Depovere aan de pas.

 

Setstanden: 11-25, 21-25, 20-25 en 15-25

Gescoorde punten: Deroey (5), Van Schie (11), Verhanneman (25), Mc Carthy (3), Desmet (6), Depovere (6), Fasteland (19)

 

AE

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.