Home | Nieuws | Oltegoare met Knack Roeselare naar ’t Sportpladijs (3)

Oltegoare met Knack Roeselare naar ’t Sportpladijs (3)

12/02/2020

De reden om massaal af te zakken naar Antwerpen zijn natuurlijk de twee bekerfinales. Met om 14u de herenfinale tussen Lindemans Aalst en Knack Roeselare. En om 17.30u de damesfinale tussen Asterix Avo Beveren en Hermes Rekkenshop Oostende. Maar er is nog zoveel meer te beleven dat we dit even willen opsommen:

Kids VIP

Dat kinderen de toekomst van de sport zijn, kan men niet ontkennen. Daarom zet TopVolley Belgium extra in op de beleving van deze Stars of the Future. Een heuse KIDS-VIP zal ervoor zorgen dat maar liefst 850 kinderen ontvangen worden als VIP’s. Een aparte ingang, ontvangstruimte, tribune en goodie-bags maken de ervaring compleet.

 

Club Inspiration Day

In de tribunes van het Sportpaleis worden aula’s ontworpen waar telkens rond een bepaald thema inspirerende kennis en info wordt verschaft. De Club Inspiration Day is een uitstekend forum om volleybalclubs extra te begeleiden. Concreet zijn er twee timeframes waarin parallelle sessies georganiseerd worden. De eerste sessies lopen van 13.10u tot 13.30u wanneer de officiële smash-off van de mannenfinale plaatsvindt. Na de mannenfinale vinden nog twee sessies plaats tot ten laatste 17u00, wanneer de vrouwenfinale van start gaat. Deze zullen starten om 16.15u en 16.40u. Per thema geven we een drietal sessies van telkens een twintigtal minuten door verschillende sprekers binnen verschillende aspecten van de sportsector. Het zijn korte sessies om op een korte en krachtige manier de clubs en hun leden te inspireren en verder op zoek te gaan naar de verschillende mogelijkheden in het specifieke veld van volleybal. De bezoekers van elke sessie krijgen een speciale hoofdtelefoon die verbonden is met de microfoon van de spreker. Wel vooraf inschrijven hiervoor.

 

Coaches Clinic Emile Rousseaux (Fédération française de Volley-Ball)

Tijdens de jaarlijkse hoogdag van het Belgische volleybal brengt ex-Knack Volley Roeselare coach Emile Rousseaux een ongetwijfeld boeiende uiteenzetting met als titel '"De stiel van training geven en trainer zijn in een evoluerende maatschappij” (met werkpistes via filmmateriaal). Deze bijscholing komt in aanmerking voor de verlenging van de coachlicentie A + B.
Uur:  van 10.30u tot 12.30u . Vooraf inschrijven is ook hier de boodschap.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.