Home | Nieuws | Oltegoare voor Knack B

Oltegoare voor Knack B

14/03/2018

Volgend weekend komt de Liga A-ploeg van Knack Volley niet in actie en laat nu net in dit weekend een topper op het programma staan voor Knack B die momenteel aan de leiding staat in 2de Divisie C.

Zondagavond staat onze jonge en erg talentvolle ploeg in de Kortrijkse Lange Munte tegenover de tweede in de stand VT Kortrijk. Met nog vier speeldagen voor de boeg zal dit duel niet alles beslissend zijn maar toch wel richtinggevend welke ploeg het meeste kans maakt op de titel. VT Kortrijk staat momenteel op een gedeelde tweede plaats samen met Kruikenburg-Ternat op drie punten van onze jongens. Op de voorlaatste speeldag mag Kortrijk gastheer spelen voor Kruikenburg-Ternat en op de laatste speeldag staat Kruikenburg-Ternat – Knack B op het programma. Razend spannend dus en daarom een oproep aan onze grote groep Knack Volley supporters om zondagavond massaal af te zakken richting de Lange Munte. Doe je blauw bekershirt aan en neem alles mee dat lawaai kan maken. Laat ons als één blok achter onze jonge talenten gaan staan en ze naar de overwinning schreeuwen!

 

We lieten ook trainer/coach Dirk Courtens even aan het woord:

 

Deze wedstrijd wordt door vele ploegen gevolgd en staat met stip aangeduid bij de collega's van de schrijvende pers. Het kan een spannende en hopelijk hoogstaande partij worden. Het enige wat zal tellen voor beide teams is het resultaat nà het laatste fluitsignaal.

De volle buit in Kortrijk laten wil zeggen dat zij kandidaat nummer 1 worden voor de titel. In alle andere gevallen hebben we ons lot nog in eigen handen. Kortrijk zal dit maal niet ongedocumenteerd aan de service komen. Onlangs was een van hun spelers nog op bezoek bij een thuiswedstrijd van ons. VTK is dus al een tijdje bezig met de voorbereiding van deze match. Wij zelf zullen ons voorbereiden zoals we dat bij elke wedstrijd doen. Ik probeer enkele wedstrijden van Kortrijk te bekijken en ga op zoek naar hun zwakkere en zeker hun sterke punten. Onze jonge leeuwen mogen zich verwachten aan een pittige partij, want aan vurige supporters van Kortrijk zal er geen gebrek zijn.

Ook wij gaan proberen een mini blauwe muur op te trekken. Het is vermoedelijk al lang geleden dat beide teams nog eens met zo'n inzet tegen elkaar hebben mogen en kunnen spelen. Wat ook het resultaat is, we mogen nu al fier zijn op de jonge mannen. In sport telt echter maar één ding, winnen, en dit is wat we zondag willen doen.

 

Afspraak zondagavond om 17 uur in Lange Munte - Bad Godesberglaan 22 - 8500 Kortrijk

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.