Home | Nieuws | On the road again!

On the road again!

29/01/2018

Willie Nelson of Canned Heat ten spijt, “On the road again” geeft Knack Roeselare een dubbel gevoel. Enerzijds zijn er de zalige Champions League-kriebels, anderzijds is er het minder aangename kilometervreten. Maar het één kan nu eenmaal niet zonder het ander en om eerlijk te zijn: het kriebel-gevoel wint altijd!

Maandagmorgen begon voor spelers en staff net zoals een doordeweekse maandag: met een training om 9u. Wel zonder “Menen-wedstrijdpunt-scorer” Ruben Van Hirtum. Die had namelijk een examen “Insolventierecht” af te leggen in Leuven. Na een verfrissende douche ging het deze maal niet huiswaarts met de Volvo V-40 maar wenkte Coach Partner-chauffeur Ivan naar zijn wachtende bus. Ondanks de aanzwellende toevloed van Agro-bezoekers, werd, zoals gepland om 11u, letterlijk langs de achterpoort, Schiervelde verlaten.

 

Goed anderhalf uur later mochten de sportzakken alweer uitgeladen worden op de parking van Brussels Airport, waar Ruben ons al stond op te wachten. Hij was er zelf nog niet uit of de redelijk snelle afwikkeling van zijn examen een solvabel teken was…  Inchecken was een fluitje van een cent, dankzij Penta Reizen-Elke, die voor iedereen weer een middengang- of exit seat had weten te versieren. Stipt om 14.50u de lucht in en al even stipt weer op de Romeinse tarmac, net voor 17u.

 

Na een algemeen opsporingsbericht voor de bagage van assistant-coach Steven Vanmedegael, waarvan de spelers gretig gebruikt maakten om proviand in te slaan voor de busrit van een kleine drie uur, nam de bus een vlotte start. Om na enkele kilometers onverbiddelijk kennis te maken met de Romeinse avondspits.

 

Op naar het eerste pasta-avondmaal. “Al dente”, zoals we het graag hebben.

 

En voor wie er maar niet genoeg van krijgt: een foto/film-reisverslag vind je op de Knack Volley Roeselare Instagram-account (@knackvolleyroeselare).

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.