Home | Nieuws | ONE TEAM ONE FAMILY

ONE TEAM ONE FAMILY

17/03/2020

Wij zijn met het Corona virus terecht gekomen in een nooit geziene crisis. De gevolgen voor onze gezondheid zijn enorm en ook de impact op de bedrijfswereld is bijzonder groot. Knack Volley Roeselare wordt ook getroffen. De volleybal competitie werd eerder al opgeschort tot 3 april en dit weekend nam de Euromillions Volley League de beslissing om de competitie volledig stil te leggen.

De Belgische Volleybalbond en Volley Vlaanderen stopten alle competities van heel jong tot volwassen. Nooit eerder meegemaakt. Een verdere verspreiding diende namelijk te worden voorkomen en bovendien keerden tal van buitenlandse spelers van de eerste ploeg al huiswaarts vooraleer de lock-down in hun land zou optreden. Ondertussen werd de volleybalcompetitie in Duitsland eveneens stop gezet zonder kampioen aan te duiden. In het basketbal werd de competitie ook stilgelegd.

 

Het bestuur van onze club treft de nodige maatregelen om het welzijn van iedereen te vrijwaren en ook de financiële impact te beperken. One Team One Family met onze waarden van respect, ambitie en harmonie waren nooit eerder van zo een groot belang als vandaag. Wij willen dan ook handelen in die zin. Onze eerste zorgen gaan nu uit naar de spelers en hun gezinnen. Maar ook aan jullie allen. Volg de instructies nauwgezet. Wees nu wijs en verstandig. Mag het een tip zijn, gember, look, vitamine D + C stimuleren de immuniteit. Drink warme soep en thee, hou jullie warm. Blijf binnen, laat geen vriend(inn)en overkomen, geniet van de family time, wandel rond de woning, niet in parken en trek niet naar zee.
 

Wij denken ook aan de toekomst van de club, want de gevolgen zullen groot zijn. Wij zijn sterk omringd door experten in alle sectoren, zowel medisch, juridisch, financieel als commercieel. Wij beseffen dat het vertrouwen dat jullie stellen in onze club van bijzonder groot belang is. Zonder jullie steun als sympathisant van Knack Volley Roeselare zouden we deze crisis moeilijk het hoofd kunnen bieden.

 

Wij waren geschiedenis aan het schrijven dit seizoen, een Grand Cru jaar met winst in de Supercup, we wonnen de beker van België, we speelden de finale van de League Trophy, speelden de kwartfinale van de Champions League en waren in de running voor de landstitel. Wij eindigden in de kwalificatieronde naar de Play-Offs toe met 2 x een 3-0 overwinning tegen Achel als eerste ploeg deze competitie. Onze spelersgroep bruiste van de kwaliteit en een prachtige teamspirit, waar we allen hebben van genoten. Deze resultaten hebben wij samen gerealiseerd. Wij zijn dan ook fier dat wij onze successen samen met jullie kunnen delen.

 

Ondanks alle perikelen kijken wij al uit naar volgend seizoen. Er staan grote projecten in de steigers o.m. op vlak van beleving en wij zien ernaar uit om alles te kunnen uitrollen tegen oktober. Deze projecten zullen ons toelaten een nieuwe dimensie te brengen aan ons volleybalproduct. Wij blijven bijzonder ambitieus. Wij zullen zien wat mogelijk is in de gegeven omstandigheden en jullie daar ten gepaste tijde over informeren.

 

Wij zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet en danken jullie oprecht voor jullie gewaardeerde steun.

 

ONE TEAM ONE FAMILY

 

Hartelijke groeten,

Francis De Nolf

Voorzitter

Knack Volley Roeselare

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.