Home | Nieuws | Ook dit weekend geen competitiematchen in Volleybal Liga Heren

Ook dit weekend geen competitiematchen in Volleybal Liga Heren

22/10/2020

Woensdagavond besliste de Volley League dat ook de wedstrijden van de vierde speeldag in de Liga Heren worden uitgesteld. Voor Knack Volley Roeselare is deze tweede afgelasting op rij een nieuwe tegenvaller. Na het de thuismatch tegen Greenyard Maaseik valt nu ook de verplaatsing naar Lindemans Aalst in het water, een tweede topper op rij die de mist ingaat. Een nieuwe datum voor de match in Aalst is op dit ogenblik nog niet gekend.

Volgend bericht verscheen gisterenavond op de facebook pagina van de EuroMillions Volley Heren

“Het ministerie van Sport onderzoekt op dit moment of de professionele heren volleybalclubs (hoogste niveau) een uitzondering kunnen bekomen op het verbod op indoor sporten. De goedgekeurde protocollen zullen echter strikt moeten gevolgd worden. Zo moeten bijvoorbeeld tweemaal per week alle spelers en begeleiders gecontroleerd worden met erkende antigen testen . Omdat er te weinig tijd rest om dit voor het weekend te realiseren en ook omdat de testen niet meer zo makkelijk te verkrijgen zijn op de markt heeft de Liga beslist om dit weekend geen competitiematchen te spelen. De Liga hoopt de week erna de competitie weer te hervatte.”

 

Op heden gaat Knack Volley Office ervan uit dat de wedstrijd Knack Volley-Greenyard Maaseik van zaterdag 31 oktober om 20.30u in de Tomabel Hal nog steeds doorgaat als gepland. Wie tickets wenst, ook onze abonnementshouders, moet vooraf reserveren via mail naar tickets@knackvolley.be . Als er geen nieuwe maatregelen worden afgekondigd op de Nationale Veiligheidsraad van vrijdag, worden de tickets in de loop van volgende week per mail opgestuurd.

 

Voorlopige kalender 2020-2021

 

zaterdag 24 oktober (19.30u !)                 Lindemans Aalst – KNACK VOLLEY (uitgesteld!)

zaterdag 31 oktober (20.30u)                    KNACK VOLLEY – Greenyard Maaseik

woensdag 04 november (20.30u)            Tectum Achel – KNACK VOLLEY

zondag 08 november (14u)                        VBC Waremme – KNACK VOLLEY

zaterdag 14 november (19.30u !)            Decospan Volley Menen – KNACK VOLLEY

 

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden enkel toegankelijk na reservatie via tickets@knackvolley.be

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.