Home | Nieuws | Ook Ruben Van Hirtum neemt afscheid van Knack Volley

Ook Ruben Van Hirtum neemt afscheid van Knack Volley

14/02/2019

“Ook ik heb enige tijd geleden in een gesprek met coach Steven Vanmedegael laten weten dat ik op het einde van dit seizoen wens te stoppen,” vertelt Ruben Van Hirtum. “Ik wil volgend jaar mijn studies Rechten afronden en daarbij horen een aantal engagementen die moeilijk te combineren vallen met topvolleybal, dan toch op de manier waarop dit bij Knack Volley wordt ingevuld.”

“Ik zal ook niet op zoek gaan naar een ander team want spelen op een lager niveau spreekt me niet aan. Ik wil dit enkel doen bij de beste ploeg van het land en dat is Knack Volley waar ik ondertussen acht seizoenen speel. Ik had het geluk deel uit te maken van een gouden generatie getalenteerde volleyballers, de Golden Boys, waarmee ik zowel op als naast het terrein schitterende momenten heb beleefd. Dus niet alleen kampioenentitels, bekerwinsten en Europese topmatchen. Het blijft een moeilijke beslissing voor mij. Daarin speelt ook mee dat het fysiek voor mij moeilijker wordt om dit topniveau te blijven halen.”

 

“Zondag speelde ik mijn laatste bekerfinale, straks mijn laatste Champions League matchen. En de komende maanden wil ik er alles aan doen om het team mee aan een nieuwe landstitel te helpen. Ik kan me geen mooier afscheid inbeelden,” besluit Ruben Van Hirtum.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.