Home | Nieuws | Op bezoek bij Amigos-Van Pelt Zoersel

Op bezoek bij Amigos-Van Pelt Zoersel

21/10/2017

Leider Knack Volley trekt zaterdagavond naar Amigos-Van Pelt Zoersel, het team met wellicht de meeste leden (meer dan 500) in de EuroMillions Volley League. Op papier een haalbare kaart, mooi geprogrammeerd tussen de twee toppers Lindemans Aalst en Noliko Maaseik, maar van onderschatting is er bij het team van coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael helemaal geen sprake.

Door het wegvallen van provinciegenoot Antwerpen lonkt AVP Zoersel naar de middenmoot in Liga A en is vooral thuis een te duchten team. Met Dries Hoeyberghs (ex-speler bij Halen, Averbode en Haasrode Leuven en daarna drie jaar hoofdcoach bij Lizards Lubbeek, drie jaar assistent bij Asse-Lennik en vorig seizoen assistent bij Topvolley Antwerpen) haalde men een ambitieuze trainer-coach binnen met heel wat ervaring. Ook nieuw op het terrein zijn de middenmannen Tijs Van der Maat en Joren Appels en libero Pieter Van Dam.

 

Met één overwinning (thuis tegen VDK Gent) en twee nederlagen (thuis tegen Par-ky Menen en uit bij VBC Waremme) staat Amigos-Van Pelt Zoersel momenteel op een gedeelde zevende plaats. Op hun website dromen ze van een glansprestatie of zelfs een stunt tegen Knack Volley, de huidige leider in Liga A. Hiervoor rekenen ze vooral op hun trouw thuispubliek en ook wat op de volleybalgoden.

 

En oh ja, op hun website lazen we ook zoiets als “One team, one dream, one family” als hun base-line. Waar kennen we dit ergens van?

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.