Home | Nieuws | Op bezoek in nieuwe sporthal van VBC Waremme

Op bezoek in nieuwe sporthal van VBC Waremme

02/12/2017

Met een uitwedstrijd bij VBC Waremme start Knack Volley een traditioneel drukke decembermaand. We tellen zeven wedstrijden tussen zondag 3 en zaterdag 23 december.

Dit betekent dat het coachesduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael een beroep zal moeten doen op alle spelers om dit te kunnen bolwerken. Want het zijn niet enkel de terugwedstrijd tegen Par-ky Menen in de halve finale van de Beker van België of de twee Champions League-matchen bij Fenerbahce SK Istanbul en Cucine Lube Civitanova die met stip genoteerd staan. Met de nieuwe play-off formule in het achterhoofd wordt het zaak om ook de competitiewedstrijden niet uit het oog te verliezen. De heenronde toonde reeds dat de top vier héél dicht bij elkaar ligt. En je eindigt als ploeg beter op de eerste of tweede plaats om met een rustiger gevoel het tweede luik van de competitie te starten. Knack Volley ontmoet voor Nieuwjaar nog Waremme (uit), Haasrode Leuven (thuis), Guibertin (uit) en Lindemans Aalst (uit) in deze volgorde.

 

VBC Waremme staat momenteel op een zesde plaats met vier gewonnen en vier verloren wedstrijden, evenveel als Haasrode Leuven. Onderschatting van het team dat in oktober nog met 2-3 ging winnen op Maaseik is dit seizoen wel uit den boze. Met smaakmakers als Roman Abinet (ex-Lindemans Aalst), Lienert Cosemans (ex-Prefaxis Menen), Arne Poelman (ex-Lennik) en Philippe Barca-Cysique (ex-Frans international) beschikt VBC Waremme over heel wat spelers met ervaring die als ze in hun dagje zijn brokken kunnen maken. Knack Volley zal dus heel geconcentreerd aan de opslag verschijnen om deze klip zonder puntenverlies te omzeilen.

 

Belangrijk om weten is dat VBC Waremme zijn thuiswedstrijden in een nieuw zaal speelt:

Pôle-Ballon de la Province de Liège, Chaussée Romaine 67 te 4300 Waremme (i.p.v. Centre Sportif de Waremme) – exit E40 nr 28a.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.