Home | Nieuws | Op de koffie bij VBC Waremme

Op de koffie bij VBC Waremme

23/11/2019

Zondagnamiddag trekt Knack Volley naar de Pôle-Ballons de la province de Liège in Waremme, ofte Borgworm in het Nederlands, juist op de grens tussen de provincies Luik en Limburg. Opnieuw een verre verplaatsing voor de groep van coach Steven Vanmedegael op de laatste speeldag in heenronde van de EuroMillions Volley League.

VBC Waremme, dit seizoen een team met weinig bekende namen, opposite Roman Abinet en hun kleurrijke coach Sacha Koulberg buiten beschouwing gelaten, is nog steeds op zoek naar zijn eerste competitieoverwinning. Enkel in de thuismatch tegen Decospan Volley Team Menen was men er heel dichtbij (2-3 verlies)  

 

Knack Volley wil de heenronde afsluiten op de eerste plaats en hoopt hiervoor op setverlies van Lindemans Aalst en Greenyard Maaseik tegen respectievelijk Tectum Achel en BDO Volley Haasrode Leuven, twee ploegen die wel eens verrassend uit de hoek kunnen komen. Daarnaast moet Knack Volley zelf alle decompressie vermijden na hun schitterend gewonnen bekermatch in de Steengoed Arena. De overwinning zal Knack Volley niet zomaar in de schoot worden geworpen. VBC Waremme zette in zijn vorige thuismatch, tegen Lindemans, de Aalstenaars onder zware druk met 23-25, 23-25 en 22-25 setstanden. Een verwittigd man is er steeds twee waard. En dit geldt ook voor Knack Volley op zondagnamiddag om 14u. Hopelijk wordt de koffie niet té straf geserveerd!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.