Home | Nieuws | Op de uitkijk voor Van Pelt Amigos Zoersel

Op de uitkijk voor Van Pelt Amigos Zoersel

13/01/2018

Zaterdagavond ontvangt Knack Volley de enige overgebleven ploeg uit de provincie Antwerpen op Schiervelde.

Met slechts twee overwinningen, een 2-3 winst bij Axis Guibertin en een 3-1 overwinning thuis tegen VDK Gent, prijkt Van Pelt Amigos Zoersel op de laatste plaats in de EuroMillions Volley Liga. Amigos Zoersel heeft het de voorbije maanden heel wat moeilijker dan vorig seizoen. maar daar zit het uitvallen van hun opposite en hardhitter Jeroen Oprins (schouder) voor een groot stuk achter. Volgens hun manager, Claude Holvoet, is er zelfs weinig kans dat Oprins er zaterdagavond opnieuw bij is: “Niks aan te doen, Jeroen kan nog niet aantreden. Wij beschouwen de trip naar Schiervelde dan ook als een voorzichtige aanloop naar de veel belangrijkere volgende thuismatch tegen Axis Guibertin. Doelstelling is regulier niet op de laatste plaats te eindigen. Daarvoor hopen we Oprins op korte termijn te recupereren.”

 

Knack Volley van zijn kant mist zaterdagavond de diensten van Piotr Orczyk (chronische ontstekingen van de pees van de rechterknie). De medische staf hoopt hem speelklaar te krijgen tegen de bekerfinale op zondag 18 februari. Knack Volley heeft nog vier wedstrijden op de agenda staan voor het afsluiten van de reguliere competitie. Thuiswedstrijden tegen Amigos Zoersel, Par-ky Menen en VDK Gent en één uitwedstrijd naar Noliko Maaseik. Om zijn eerste plaats in het klassement te behouden doet Knack Volley er best aan setverlies in zijn thuiswedstrijden te vermijden vooraleer naar Maaseik af te reizen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.