Home | Nieuws | Op verplaatsing naar de leider in de play-offs

Op verplaatsing naar de leider in de play-offs

17/04/2017

Dinsdagavond staat voor Knack Volley met de verplaatsing naar leider Noliko Maaseik de volgende wedstrijd in de play-offs op het programma. We gaan het hier niet hebben over een loodzware uitdaging, die stond vrijdagavond al op het programma. Of over de ultieme ‘el classico’. Die zullen er wellicht de volgende weken aankomen, gelet op de huidige stand in het klassement.

De wedstrijd van morgenavond wordt gewoon voorbereid zoals elke andere wedstrijd voor Knack Volley. Of het nu tegen Guibertin of Waremme gaat of tegen Aalst of Maaseik, steeds met het nodige respect voor de tegenstander.

 

De volle winst tegen Lindemans Aalst en het feit dat de hele spelersgroep opnieuw volledig fit is, ja opnieuw met een voorzichtige ‘touch wood’, heeft de spelersgroep veel energie gegeven. Knack Volley heeft uit de voorbije wedstrijden geleerd dat het enkel rekening moet houden met zijn eigen spel, ongeacht welke spelers er door het coachesduo Emile Roussaux-Steven Vanmedegael op het spelersblaadje wordt geplaatst. Dat wordt dus opnieuw iets om naar uit te kijken.

 

Terloops ook nog even vermelden dat de andere wedstrijden van de achtste speeldag pas woensdag (Prefaxis Menen-Lindemans Aalst) en donderdag (Volley Haasrode Leuven-Callant Antwerpen) worden gespeeld.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.