Home | Nieuws | Opdoffer voor Knack Volley

Opdoffer voor Knack Volley

31/10/2019

Je hebt van die wedstrijden waarin je als team net iets tekort schiet. Waarin je net dat tikkeltje geluk ontbreekt. Waarin het eigen spel net niet draait zoals het hoort Of gewoon, kort samengevat, een wedstrijd die je verliest omdat het ander team beter is.

Dat was wat Knack Volley woensdagavond overkwam in de heenwedstrijd van de kwartfinale Beker van België bij Tectum Achel. Het werd 3-1 voor de thuisploeg (29-27, 17-25, 25-20 en 25-19). Knack Volley weet waarvoor het staat in de terugwedstrijd volgende week, woensdag 6 november om 20.30u op Schiervelde. Winnen met 3-0 of 3-1 om vervolgens via een beslissende golden set tot 15 punten de kwalificatie af te dwingen. Geen gemakkelijke opdracht maar met de ervaring die Knack Volley in huis heeft moet dit lukken. En met de steun van zijn supporters!

 

Voor een wedstrijdverslag: https://kw.be/sport/volleybal/knack-roeselare-verrassend-onderuit-bij-tectum-achel/article-normal-400545.html

 

eejo

 

 

Matchreport: Tectum Achel - Knack Volley

 

Foto's van Jan Vanmedegael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.