Home | Nieuws | Opnieuw focus op competitie

Opnieuw focus op competitie

03/12/2016

December is traditioneel een drukke maand voor Knack Volley Roeselare. Met zeven wedstrijden op rij in de EuroMillions Volley League (Leuven, Waremme, Antwerpen), Champions League (Belgorod en Perugia) en Beker van België (heen en terug Aalst) zit de kalender overvol. Vanavond bijt Volley Haasrode Leuven de spits af op Schiervelde.

De mannen van trainer-coach Kris Eyckmans presteren ondertussen sterk in de heenronde van de EuroMillions Volley League met vijf overwinningen t.o.v. twee nederlagen en een vierde plaats in het klassement voor Lindemans Aalst, VDK Gent en Prefaxis Menen. Belangrijk om weten om tussen het Champions League-geweld dat eraan komt toch niet de focus op de Belgische competitie te verliezen. Want die eerste plaats voor de start van de play-offs zou dit seizoen wel eens héél belangrijk kunnen zijn.

We zijn opnieuw heel benieuwd met welke opstelling Knack Volley deze avond de wedstrijd tegen VHL Leuven zal aanvatten. Na de voorbije bekerwedstrijd tegen VDK Gent durven we echter géén enkele voorspelling meer doen. Toen werden zelfs de twee ‘zekerheden’, opposite Hendrik Tuerlinckx en libero Stijn Dejonckheere, succesvol gewisseld voor Piotr Orczyk en Gertjan Claes. Vanaf nu zijn we op ALLES voorbereid. Enkel mocht coach Emile Rousseaux ervoor kiezen om Ruben Van Hirtum als setter en Arno Van de Velde als libero het parket van Schiervelde op te sturen zouden we even in ons (weinige) haar krabben.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.