Home | Nieuws | Opnieuw focus op de competitie

Opnieuw focus op de competitie

16/11/2018

Na winst in de Supercup en het bereiken van de halve finales in de Beker ligt voor Knack Volley dit weekend de focus opnieuw op de EuroMillions Volley League. Zaterdagavond om 20.30u ontvangt Knack Volley, leider in de competitie, met Axis Guibertin, de huidige hekkensluiter. De ambities van de Waalse ploeg lagen bij de start met een zesde plaats in het eindklassement een pak hoger dan hun huidige plaats doet vermoeden.

In het tussenseizoen verdwenen met Hans Goverde (Puurs), Seppe Baetens (Maaseik) en Robert Wojckik (Maaseik) enkele bekende gezichten uit Guibertin. Hun plaatsen werden ingenomen door o.a. de Canadezen Casey Knight (opposite) en Alekse Miladinovic (setter), de Est Dimitri Korotkov (receptie-hoek) en libero Sébastien Dumont vanuit Maaseik. Na vijf speeldagen en nederlagen tegen Achel (3-2), Zoersel (3-0), Aalst (1-3) en Waremme (3-0) (plus een uitgestelde match tegen Maaseik) is het team van coach Filip Van der Bracht nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning. Of dit zal lukken op Schiervelde is maar de vraag. Want met zijn eerste Champions League-match, op dinsdag 20 november bij Halkbank Ankara, in het vooruitzicht zal coach Steven Vanmedegael zaterdagavond wellicht zo weinig mogelijk energie willen verspillen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.