Home | Nieuws | Opnieuw mission impossible tegen Zenit Kazan?

Opnieuw mission impossible tegen Zenit Kazan?

22/03/2017

Hoogstwaarschijnlijk valt vanavond het doek over de vijftiende Champions League campagne van Knack Volley Roeselare. Een campagne met een blauw lintje er rond want het team van het coachesduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael presteerde het om door te stoten naar de play-offs12.

Knack Volley strandde in het eerste competitiegedeelte op de derde plaats met negen punten in poule E. Evenveel punten als Arkas Izmir en PGE Skra Belchatow die met dit totaal in hun poules op de tweede plaats eindigden. Waarmee nogmaals werd bewezen dat Knack Volley in een heel zware poule was terecht gekomen en dat hun kwalificatie voor de play-offs12 reeds een stunt op zichzelf was.

 

Knack Volley speelt vanavond, woensdag 22 maart, om 19u (Let op! 17u Belgische tijd) in het imposante Korston-complex zijn terugwedstrijd tegen volleybal-gigant Zenit Kazan. Wie de wedstrijd live wil volgen stemt best om 16.55u af op PlaySports 1 van Telenet of op www.LAOLA1.tv.

 

Knack Volley verschijnt vanavond, zoals ondertussen al genoegzaam geweten, gehavend aan de opslag. Zonder Matthijs Verhanneman die voor verzorging in Roeselare achterbleef, en zonder kapitein Hendrik Tuerlinckx. Het wordt straks een hele opgave voor de technische staf om een strijdbaar team op het parket te krijgen. Van een zogenaamd B-team is hier echter helemaal geen sprake want dit Knack Volley heeft geen B-team. Dat heeft de gewonnen match van zaterdagavond tegen Maaseik nogmaals bewezen.

 

eejo

 

 

Live-uitzending om 17u op Play Sports 1 van Telenet en op www.LAOLA1.tv

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.