Home | Nieuws | Oproep vrijwilligers

Oproep vrijwilligers

29/11/2017

Knack Roeselare wil steeds verder groeien en zich steeds meer als professionele club profileren. Om aan de steeds hogere eisen te voldoen, is Knack Roeselare op zoek naar mensen die zich in hun vrije tijd, op gezette momenten, willen engageren om samen de club te laten groeien.

Vanuit de back-office, commerciële cel en de operationele cel werden verschillende takenpakketten ontwikkeld die op de info-avond op donderdag 30 november om 19.30u in de Rode Zaal van Schiervelde zullen worden toegelicht.

Voel je je geroepen om mee aan de basis te liggen van de verdere ontwikkeling van Knack Roeselare, kom dan zeker even langs op donderdag 30 november. De takenpakketten worden toegelicht en in de mate van het mogelijke reeds toegewezen. Kan je er niet bij zijn, maar wil je hieraan wel meewerken, aarzel dan niet om je contactgegevens door te geven via office@knackvolley.be .

 

namens het Knack Roeselare-bestuur

Johnny Engels (secretaris)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.