Home | Nieuws | Opwarmen voor de eerste oefenmatchen

Opwarmen voor de eerste oefenmatchen

08/08/2018

Trainer-coach Steven Vanmedegael heeft zijn lijstje met de oefenmatchen al klaar. En het mag gezegd worden, de fans van Knack Volley worden voor de start van het nieuwe seizoen op hun wenken bediend.

Met matchen tegen VT Marke-Webis en liga A-ploegen Haasrode Leuven, Caruur Volley Gent (het vroegere VDK Gent) en buur Par-ky Menen komt er mooi volk over de vloer op Schiervelde. Dé topper wordt ongetwijfeld het bezoek van TLM Volley, voluit Tourcoing Lille Métropole, vorig seizoen bekerwinnaar in Frankrijk, met o.a. Matthias Valkiers, Julien Lemay en de Colombiaanse opposite en smaakmaker Ronald Jimenez in het team. Knack Volley wil heel wat sfeer creëren tijdens deze oefenwedstrijden en nodigt iedereen gratis uit op Schiervelde. Tevens zal er mogelijkheid zijn om voor en na de matchen af te spreken in Bistro Schiervelde of in de vip-ruimte. 

 

Over de oefenwedstrijden die Knack Volley voor aanvang van de competitie buitenshuis speelt berichten we later op de website. Ondertussen mogen volgende data al in de agenda’s worden genoteerd:

 

- zaterdag 01 september om 19.30u  Knack Volley – Haasrode Leuven;

- woensdag 12 september om 20u  Knack Volley – VT Marke-Webis;

- donderdag 20 september om 20u  Knack Volley – Caruur Volley Gent;

- zaterdag 29 september om 20u  Knack Volley – Par-ky Menen;

- woensdag 03 oktober om 20u  Knack Volley – TLM Tourcoing Volley.

 

Op zaterdag 13 oktober (20.30u) start Knack Volley het seizoen 2018-2019 met de thuismatch tegen Amigos Zoersel op Schiervelde.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.