Home | Nieuws | Overlijden van de heer Carlos Van Den Bossche

Overlijden van de heer Carlos Van Den Bossche

09/06/2020

Knack Volley Roeselare meldt u het overlijden van  Carlos Van Den Bossche, voormalig Commercieel Manager van Knack Volley, op de leeftijd van 83 jaar.

Met Carlos Van Den Bossche als Commercieel Manager werd Knack Volley in het seizoen 1999-2000 landskampioen, het jaar van de verhuis van ‘t Strohof naar Eventhal Schiervelde. In overleg met wijlen burgemeester Daniel Denys en het toenmalige Stadsbestuur van Roeselare was Carlos één van de architecten bij het ontstaan van de NV Caspo. Caspo stond voor “Café en Sponsoring” maar volgens Carlos stond dit, met een knipoog, voor “Carlos en Sponsoring”. De NV Caspo zorgde voor sponsoring en events vanuit de horeca exploitatie op Schiervelde voor Knack Volley Roeselare.

 

Carlos Van Den Bossche kwam in de functie van Commercieel Manager na Patrick Lips (die deze functie combineerde met woordvoerder bij voetbalclub AA Gent) en voor Els Kerckhof, later nog Diederiek Degryse, vervolgens David Vandenbroucke en momenteel Nicolas Goemaere. Carlos was de eerste IT Directeur van Roularta. Toen hij er met pensioen ging, kon hij thuis niet aarden en begon hij een nieuwe carrière bij Knack Volley onder het voorzitterschap van Edwin Blauwblomme. Met Carlos als Commercieel Manager groeide Knack Volley op zowel professioneel als budgettair vlak verder uit met nieuwe shirtsponsors als NV Soenen en Cubic.

 

Tijdens zijn periode won Knack Volley in Czestochowa Europees goud in de Top Teams Cup en kwamen spelers als Ivan Contreras en Frank Depestele in de ploeg, kortom een gouden periode voor de club.

 

Knack Volley Roeselare is bijzonder dankbaar om een figuur als Carlos Van Den Bossche als mens én als manager binnen zijn clubfamilie gehad te hebben. We betuigen onze gemeende innige deelneming aan zijn familie en dierbaren.

 

Francis De Nolf

Voorzitter Knack Volley Roeselare

 

foto Ronny Neirinck 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.