Home | Nieuws | Overlijden van de heer Maurits Angillis

Overlijden van de heer Maurits Angillis

10/09/2020

Knack Volley Roeselare meldt u het overlijden van de heer Maurits Angillis op de leeftijd van 83 jaar. Maurits Angillis was een monument in de Roeselaarse volleybalwereld. Als speler was hij aangesloten bij Roularia Roeselare, later werd hij trainer van Knack Roeselare 2 en was hij lange tijd aansloten als scheidsrechter bij Knack Roeselare. Hij was de vader van volleybalzonen Dirk, Eddy en Chris en grootvader van huidige Knack Roeselare- jeugdspelers Yentl en Bjarne Angillis. Hij overleed op woensdag 9 september.

Volgens de richtlijnen van de overheid zal de uitvaartdienst plaatsvinden in beperkte kring op woensdag 16 september 2020 in de aula van Uitvaartzorg Commeyne. Er is gelegenheid om Maurits een laatste groet te brengen in het funerarium Commeyne, Westlaan 202 te Roeselare, elke dag tot en met maandag van 15 tot 18 uur (gesloten op zondag).

 

Rouwbericht en online rouwregister: https://www.commeyne.be/rouwregister/angillis_22957/

 

Met oprechte deelneming namens de Knack Volley Roeselare familie.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.