Home | Nieuws | Overlijden van ex-Knack Roeselare speler Philippe De Cock

Overlijden van ex-Knack Roeselare speler Philippe De Cock

26/08/2020

We vernamen vanmorgen het onverwachte overlijden van Philippe De Cock (°8 september 1967). Heel wat Knack Roeselare supporters zullen zich Philippe nog herinneren als de jonge talentvolle receptie-hoekspeler die vijf seizoenen, van 1986-1987 t.e.m. 1990-1991, in ‘t Strohof speelde. Hij maakte deel uit van het talentvolle team dat in het seizoen 1988-1989 de eerste kampioenstitel en bekerwinst voor Knack Roeselare binnenhaalde.

Philippe speelde bij Knack Roeselare samen met o.a. Yves Dehaen, Premysl Blaha, Dany Sannen, Geert De Jonghe, Walter Engelen, Luis-Augusto Menezes, Jacques Vermeulen, Jan Vangheluwe en Miralem Dedovic om maar deze te noemen. Zijn trainer-coaches in die periode waren Pavel Tresnak en Petr Kop.

 

Na zijn periode bij Knack Roeselare speelde Philippe nog bij VC Lennik en Rembert Torhout. Hij heeft het volleybal nooit losgelaten en was de voorbije jaren een heel gewaardeerd lid van de adviesraad van Caruur Volley Gent.

 

Vandaag gaan onze gedachten vooral naar zijn echtgenote, zijn kinderen en zijn ouders.

 

Met oprechte deelneming namens de Knack Volley Roeselare familie.

 

Een jonge Philippe De Cock (Nr.1) in zijn debuutseizoen (86-87) bij Knack.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.